Full width home advertisement

Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση

Post Page Advertisement [Top]

Διεξήχθη την 18-05-2019 με επιτυχία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Λάρισας η ετήσια τακτική συνέλευση της Ένωσής μας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας Α/Δ κος. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης, ο Ειδικός Γραμματέας επί οικονομικών θεμάτων της Ομοσπονδίας Α/Δ κος. ΠΛΑΤΙΑΣ Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας- αρμόδιος σε θέματα προστασίας του πολίτη κος. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μάξιμος, ο Βουλευτής ΝΔ Λάρισας- αναπληρωτής τομεάρχης παιδείας & θρησκευμάτων κος. ΚΕΛΛΑΣ Χρήστος, ο αρμόδιος για θέματα προστασίας του πολίτη- μέλος γραμματείας του ΚΙΝ.ΑΛ. κος. ΤΟΛΙΚΑΣ Μιχαήλ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος κος. ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ Βασίλειος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Α/Δ κος. ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Ηπείρου κος. Α/Υ ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ Θεόδωρος, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.Υ.Ν. Λάρισας κος. ΘΕΛΟΥΡΑΣ Ιωάννης, ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν. Μαγνησίας κος. ΔΙΧΤΑΣ Ανάργυρος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν. Καρδίτσας κος. ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΟΣ Σωκράτης, ο Πρόεδρος των Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας κος. ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ Θεόδωρος και πλήθος μελών μας από όλη τη Θεσσαλία.

Συζητήθηκαν εκτενώς τρέχοντα θέματα, εκφράστηκαν προβληματισμοί και προτάσεις, ενώ τόσο ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. όσο και ο Ειδικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας απάντησαν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων που άπτονταν οικονομικού και θεσμικού ενδιαφέροντος.  





















Bottom Ad [Post Page]