Full width home advertisement

Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση

Post Page Advertisement [Top]

 Η Ένωσή μας ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς στέκεται πλάι σε συμπολίτες μας που χρήζουν βοήθειας σ' αυτές τις ιδιαίτερες για την κοινωνία μας ημέρες, πραγματοποιώντας μία σειρά από φιλανθρωπικές δράσεις:
Στο σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν.Λαρισας "Κέντρο Ημέρας Χαρά" παραδόθηκε υγειονομικό υλικό και επιτραπέζια παιχνίδια, παρουσία της Προέδρου του συλλόγου Καλογεροπούλου Εριφύλλης και με την ευγενική χορηγία του κ. Τσουμάνη Παναγιώτη ιδιοκτήτη αλυσίδας σούπερ μάρκετ.







 Στο Κ.Κ. Νέων Κασσαβετειας χορηγήθηκαν τρόφιμα, χαρτικά και αθλητικό υλικό, παρουσία του Δ/ντή του Καταστήματος κ. Ραφτόπουλου Στέφανου,του κοινωνικού λειτουργού κ. Κωτούλα Λεωνίδα και των μελών μας Δ/τή της Εξωτερικής Φρουράς Υ/Α Τσιρογιάννη Παναγιώτη και του Υποδιοικητή του Α.Τ. Αλμυρού Υ/Α Αρίδη Κωνσταντίνου.






 Στα κοινωφελή ιδρύματα του Ν.Μαγνησιας "Κιβωτός του Κόσμου" και "Άσπρες Πεταλούδες" παραδόθηκαν ποσότητες τροφίμων μακράς διαρκείας, σε συνεργασία με την Δ.Α. Μαγνησίας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας.
Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου "Οι Κένταυροι" χορηγήθηκε σημαντικό χρηματικό ποσό για αγορά δώρων στους μαθητές του,σε συνεργασία με τη Δ.Α. Μαγνησίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας και τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Μαγνησιας.



 

Bottom Ad [Post Page]