Full width home advertisement

Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση

Post Page Advertisement [Top]


 

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι κατά τη Συνεδρίαση του Δ.Σ. της 27-10-2021 αποφασίσθηκε ομόφωνα η σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών και η διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών οργάνων της Ένωσης, λόγω λήξης της θητείας τους.
Ως ημερομηνία ορίσθηκε η 27η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00΄ και χώρος διενέργειας η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.
Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή τα άλλα όργανα μπορούν να καταθέσουν γραπτή αίτηση μέχρι την 24.00΄ ώρα της 11-11-2021, απευθείας στον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνόμο Α΄ ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΔΗ Νικόλαο, τηλ. 2410-683120 , κιν. 6974918240.
Τα όργανα για τα οποία μπορεί να τεθεί υποψηφιότητα είναι τα εξής:
1. Διοικητικό Συμβούλιο
2. Ελεγκτική Επιτροπή
3. Αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία
4. Εκπρόσωποι στα Τοπικά Συμβούλια Μεταθέσεων.
Οι εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής. Υποψήφιοι μπορούν να είναι όλα τα μέλη και κάθε υποψήφιος δικαιούται να θέσει υποψηφιότητα για ένα ή και περισσότερα όργανα, εκτός αυτών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής, για τα οποία δεν επιτρέπεται από το καταστατικό  της Ένωσης, ταυτόχρονη υποψηφιότητα.
Η θητεία των οργάνων που θα εκλεγούν είναι 3ετής.

Bottom Ad [Post Page]