Full width home advertisement

Δελτία Τύπου

Συγχαρητήρια Ανακοίνωση

Post Page Advertisement [Top]



 1. Ενημερώνονται τα μέλη μας, τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο πρόγραμμα νομικής προστασίας «ARAG», ότι η ανανέωση των ήδη υπαρχόντων συμβολαίων έγινε την 19-05-2022. Οι επιθυμούντες της συνέχισης υπαγωγής τους στο εν λόγω πρόγραμμα, παρακαλούνται να προσκομίσουν το καθορισμένο του συμβολαίου χρηματικό ποσό των τριάντα πέντε ευρώ (35€).     

2. Επιπλέον, όσοι/ες εκ των μελών μας επιθυμούν την εγγραφή τους σε αυτό, παρακαλούνται να έλθουν σε επικοινωνία με την Ένωσή μας προσκομίζοντας τα απαιτούμενα στοιχεία ήτοι, α) Ονοματεπώνυμο, β) Πατρώνυμο, γ) Διεύθυνση κατοικίας, δ) Ταχυδρομικό Κώδικα, ε) Τηλέφωνο και στ) Α.Φ.Μ.

3. Για τους υπηρετούντες συναδέλφους στη Δ.Α. Λάρισας η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνει από τον Υ/Α΄ ΚΟΥΠΑΤΣΙΑΡΑ Μιχαήλ, για τη Δ.Α. Μαγνησίας από τον Α/Υ ΑΝΑΔΙΩΤΗ Ελευθέριο, για τη Δ.Α. Τρικάλων από τον Α/Α΄ ΤΣΙΩΛΗ Ιωάννη και για τη Δ.Α. Καρδίτσας από την Α/Α΄ ΣΤΑΘΗ Ιωάννα, έως την 30-06-2022.

4. Περισσότερες πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προνόμιά του προγράμματος μπορείτε να αντλήσετε από   την ιστοσελίδα www.nomikiprostasia.gr.   


Bottom Ad [Post Page]